24. ročník mezinárodní přehlídky kuchařů a cukrářů se koná v Hradci Králové již 28. března. Součástí bude stejně jako loňský rok soutěž Chuť Česka o nejlepší svíčkovou omáčku. Kromě toho se bude vyhodnocovat nejlepší cukrárna, velikonoční mazanec a nádivka roku 2019!
Letošní ročník bude obohacen o italské lahůdky, a to v rámci 4. ročníku akce s názvem Chuť Itálie a Středomoří 2019. Budete zde moci ochutnat italské a středomořské delikatesy, pokrmy, vína, koktejly i lahodnou kávu. Co byste řekli luxusním těstovinám připravovaným na ohni s vodkou ve velkém kole sýru grana padano? Pasta al grana padano je jeden z pokrmů, který tu na vás čeká. Kromě toho tu bude barmanský a kávový workshop a soutěž o ceny.
Na 24. ročníku přehlídky kuchařů a cukrářů Gastro Hradec vám během pěti hodin členové Juniorského národního týmu AKC ČR odprezentují ukázku jedné z olympijských disciplín, kterou je IKA BUFET pro 12 osob s prezentační tabulí. Máte se na co těšit!
Největší gastronomickou soutěžní přehlídku v ČR s mezinárodní účastí přináší Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Bude se na ní jako každý rok soutěžit o titul mistra republiky kuchařů a cukrářů. Nebude chybět luxusní vyřezávání ovoce a zeleniny přímo před vašimi zraky, výstava kuchařských a cukrářských exponátů, přehlídka gastroškol ani tématické semináře.
Akce je určena pro všechny, kteří se vařením živí, chtějí živit nebo jen mají rádi dobré jídlo. Koná se 28.března v Kongresovém centru Aldis v Hradci Králové.