V centru Starého Města pražského najdete oázu s vůní perfektního lahodného steaku, kde dbají o nejvyšší kvalitu vybraného hovězího masa, stejně jako o pečlivou úpravu a prezentaci. Dopřejte si luxusní zážitek v moderně zařízeném interiéru restaurace George Prime Steak.
Hovězí maso, které používají na steaky pochází z amerického středozápadu z několika pečlivě vybraných farem, kde se zvířata chovají přirozeným způsobem. To se samozřejmě podepíše na kvalitě masa a samotných steaků. Na talíř zde dostanete maso zvířat, která byla chovaná bez hormonů a antibiotik a nebyla stresovaná.
Při přípravě steaků je důležité, nechat nakoupené maso odležet, neboli vyzrát. A to nejméně po dobu 30 dnů. Teprve potom by se mělo používat k přípravě steaků. Restaurace George Prime Steak připravuje maso na grilu Montague Legend, který maso sežehne teplotou 650 °C, čímž se docílí toho, že si uchová své šťávy a maso získá jemnou máslovou konzistenci.
Restaurace nabízí i jiné delikátní pokrmy, lahodné nápoje včetně originálních koktejlů a 2 soukromé salónky.