Top hledané
Výsledky (0)
Kdo dorazil na představení podzimního televizního schématu?

Móda z letní tiskovky TV Prima: Bernášková strčila všechny do kapsy, Burešová vypadala jako královna

Denisa Zajíčková
07. srpna 2024
+ Přidat na Seznam.cz
4 minuty
Speciální rubrika
Justýna Drábková s maminkou Janou Bernáškovou

Televize Prima nezahálí ani během léta a představila podzimní program, na který se mohou diváci těšit. Při té příležitosti uspořádala večírek, na kterém nechyběla žádná známá tvář. Jaké outfity tentokrát hvězdy na červený koberec oblékly - a komu to nevyšlo?

Ha Thanh Špetlíková
Denisa Pfauserová
Radana Labajová
Tereza Pergnerová

Televize Prima chystá na podzim nejen své stálice, ale také několik novinek. Diváci se mohou těšit na oblíbené ZOO, pokračování Dvojky na zabití i seriálu Duch, novou Kriminálku Kraj.

Prodej luxusního mezonetu 4 + 1, Praha
Prodej luxusního mezonetu 4 + 1, Praha, Praha 5

Diváky čeká nová reality hra i show od tvůrců Svatby na první pohled

„Do další sezóny vstupujeme se sharem 27,32 % jako komerční jednička na trhu u diváků starších patnácti let. Ani na podzim nepolevujeme a přicházíme s epickou reality hrou Zrádci, která doslova dobyla Velkou Británii a je postupně uváděna na většině evropských trhů. Princip hry je jednoduchý – účastníci hry jsou zcela izolovaní na starém hradě a přes den plní úkoly. Každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ,zabijeʻ, a tím ho vyloučí ze hry. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a vyloučit ho ze hry. Výsledkem je, že hra účastníky zcela pohltí a napětí se dá krájet,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima. Hlavní hvězdou reality hry bude Vojtěch Kotek, už teď se objevuje zajímavý content na sociálních sítích, který diváky na hru láká. 

„Naše programové schéma bude na podzim skutečně rozmanité. Pro televizní diváky přinášíme velké finále ZOO či pokračování detektivních seriálů Duch a Dvojka na zabití. Mladší cílovce, která obvykle sleduje naše pořady online, nabídneme na streamovací platformě prima+ seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která je od tvůrců celosvětově uznávaného seznamovacího formátu Svatba na první pohled. Ale zde, místo luxusní dovolené, páry čeká dobrodružství na celý život,“ uvádí Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Prima.

Jana Bernášková s dcerou Justýnou

O tom, že je herečka a spisovatelka Jana Bernášková stále krásnější, se mluví čím dál častěji. Jinak na tom není ani její dcera Justýna, která je její věrnou kopií. Když se tyto dvě dámy někde objeví a někdo netuší, že jde o matku s dcerou, snadno si myslí, že přišly dvě sestry! Ženy spolu mají také krásný vztah a nosí podobné oblečení. Však si ho také mohou dovolit. Jana má nádhernou postavu, na dvě děti by ji nikdo netipoval a Justýna se jí v mnohém podobá. Tady není co dodat, pokaždé, když Justýna s Janou někam jdou, těšíme se, co zase vynesou. I tentokrát to klaplo na jedničku!

Eva Burešová

Od té chvíle, co si ubrala práce, je odpočatá a zase šťastná. Alespoň taková energie z herečky Evy Burešové sálá na první pohled a na tiskovce Primy vypadala jako královna. V seriálu ZOO ji diváci uvidí už jen občas, všechny záběry Eva předtočila a teď si užívá zasloužené volno. Usedne ale v porotě show Česko Slovensko má talent, kde před lety její kariéra začala. Perfektní modely na to už zřejmě má!

Otevřít v galerii (2)
Eva Burešová
Eva BurešováZdroj: Profimedia

Tereza Pergnerová

Moderátorka Tereza Pergnerová miluje pánský styl a oversize střihy, a toho se v podstatě drží na každé akci. Ať už jde na červený koberec nebo letní večírek ku příležitosti představení podzimního programu. Na Primě bude moderovat reality show Honeymoon, která se nedávno natáčela na Filipínách. Na akci se držela střídmých barev - mohli bychom říct, že až pastelových. Jako blondýnce jí to ale zbytečně ubíralo na energii. Kdyby zvolila světlé sáčko a k tomu tmavé široké kalhoty, udělala by přeci jen větší parádu. Ale Tereza je krásná žena a nějakou tu chybku si klidně dovolit může.

Ha Thanh Špetlíková

Asi nejodvážnější byla herečka Ha Thanh Špetlíková, která zvolila tak trochu "festivalový look". Byla výrazná, slušelo jí to a mezi všemi našla asi největší odvahu. Kde je ta nudná sestřička z Ordinace v růžové zahradě? Tohle je úplně jiný člověk!

Kristýna Frejová

Řekněme si narovinu, že tady jsme trochu rozpačití. Kristýna na jednu stranu působí, že jde do baru třetí kategorie, snaží se však vypadat, že míří na předávání filmových Oscarů. Jenže noblesní to není a celé je to vlastně takové nedotažené. Kdyby zvolila k botám jiné šaty, vypadalo by to lépe. Nebo k šatům jiné boty... Vlastně stačilo vzít si úplně něco jiného a byla by to bomba!

Otevřít v galerii (2)
Kristýna Frejová
Kristýna FrejováZdroj: Profimedia

Denisa Pfauserová

Herečka Denisa Pfauserová ze seriálu ZOO má po porodu postavičku jako lusk. Jenže její outfit působí, že je v hotelovém resortu na dovolené a právě míří na oběd - nebo snídani. Ještě by se to hodilo na pražskou Náplavku na drink, ale jinak bychom to pro příště vyřešili trochu jinak. Na druhou stranu si takovou kombinaci Denisa vážně může dovolit a vypadá naprosto fantasticky. Být mámou jí ohromně svědčí!

Radana Labajová

To nejlepší na konec? Spíš ne, zase jsme v hotelovém resortu. Tentokrát na pláži, kde si k plavkám vezmete šortky, abyste si sedli na bar. Ani kabelka Prada to nezachránila, pardon... 

Zdroj: autorský článek, FTV Prima

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze