Top hledané
Výsledky (0)
Dojde na další slavný rozvod?

Jennifer Lopez v slzách? S Affleckem prý řeší rozvod, už začali rozprodávat luxusní majetek

Denisa Zajíčková
12. července 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
V poslední době se mluví o vážné partnerské krizi

O partnerské krizi herce Bena Afflecka a zpěvačky Jennifer Lopez v poslední době spekulují všechna světová média. Ačkoliv se pro mnohé stali symbolem, že i slepovaná láska může být nádherná, teď se ukazuje, že někdy to zkrátka nevyjde ani opakovaně. Jejich údajnému rozvodu má teď svědčit i prodej luxusního domu, který koupili pro svou rodinu.

Dům měli sotva rok
Luxusní dům je na prodej
Dům poskytuje dostatečné soukromí
V luxusním domě už dál žít nebudou

Když si Jennifer Lopez brala svého Bena Afflecka, označila ho za svou životní lásku. Použila slovo "trpělivá" - na svou příležitost si museli tihle dva počkat více než dvacet let. Jenže podle mnoha zdrojů jsou manželé už dávno od sebe a o jejich rozvodu takřka nikdo nepochybuje. Když se na trhu objevilo jejich hnízdečko lásky za 68 milionů dolarů, bylo jasno.

Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ
Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ, Okolí Prahy

Romantické shledání jim lásku nepřineslo

Randili spolu před 20 lety a veřejnost je milovala. Poprvé se spolu setkali v roce 2001 při natáčení filmu Láska s rizikem. Randit spolu začali o rok později, když se Lopez rozvedla s tanečníkem Chrisem Juddem. Zásnuby oznámili v listopadu 2002 a byly velkolepé. Affleck dal Lopez růžový diamant od Harryho Winstona v hodnotě 2,5 milionu dolarů.

Svatba byla plánovaná na září 2003. Pak ji ale odložili s odkazem na enormní mediální tlak. Už v lednu 2004 se ale rozešli a svatba se nekonala. Oba šli vlastní cestou – Jennifer se provdala za Marca Anthonyho a Ben za Jennifer Garner.

Druhá šance

Když se dali zpátky dohromady v roce 2021, právem měli pozornost celého světa. Lopez se kvůli jejich lásce rozešla se svým snoubencem Alexem Rodriguezem. Svůj vztah potvrdili toho roku v létě, zasnoubili se v dubnu 2022. Ben Affleck požádal Jennifer o ruku, tentokrát s prstenem s velkým zeleným diamantem.

Jejich svatba se konala v červenci 2022 v Benově domě v Georgii. Zdálo se, že jejich láska je věčná a jen čekala na svou příležitost. Už několik týdnů se ale šíří zvěsti, že ani tentokrát jejich láska nevydržela. Dvojice už má žít odděleně.

Hledali domov pro rodinu

Sídlo v Beverly Hills za 68 milionů je teď důsledkem rozpadu jejich lásky na prodej. Pár koupil nemovitost o rozloze 5,2 akrů v loňském roce za 60,85 milionu dolarů. I tehdy se šířily zvěsti, které přinášely zaručené zprávy o jejich neshodách. Hledali však místo pro rodinu. Jennfier má dvě děti, dvojčata, z manželství z Marcem Anthonym. Emme Maribel Muñiz se narodila 22. února 2008. Na veřejnosti se objevila například při vystoupení na Super Bowlu v roce 2020 po boku své matky. 

Maximilian David Muñiz se narodil rovněž 22. února 2008. Max, stejně jako jeho sestra, žije převážně mimo zraky veřejnosti. Ben Affleck má tři děti s herečkou Jennifer Garner. Violet Anne Affleck se narodila 1. prosince 2005, Seraphina Rose Elizabeth Affleck se narodila 6. ledna 2009 a Samuel Garner Affleck se narodil 27. února 2012. 

Otevřít v galerii (1)
Nechybí ani rozlehlá terasa
Nechybí ani rozlehlá terasaZdroj: Profimedia

Luxusní dům prodávají

Nemovitost se nachází v uzavřené oblasti, do které má přístup jen místní komunita. Slavné celebrity se tak chrání před zraky bulvárních fotografů. Během posledních 12 měsíců byl dům zrekonstruován, má 12 ložnic a 24 koupelen. Rozhodně je tam místo pro návštěvy i bujaré večírky. 

Kromě hlavní rezidence je zde samostatný penthouse pro hosty o rozloze 5 000 čtverečních stop, dům správce a dům pro ostrahu se dvěma ložnicemi. Pozemky nabízí sportovní areál, hřiště na basketbal, posilovnu i boxerský ring. Je tu garáž pro 12 aut a parkoviště pro 80 vozidel. 

Původně byl dům postaven v roce 2000, Lopez s Affleckem ho koupili po několikaměsíčním hledání té pravé nemovitosti. Hvězdný pár ani zástupci z realitní agentury se k důvodu prodeje luxusního domu zatím nevyjádřili. Zda jde skutečně o rozvod páru, který byl u veřejnosti tolik oblíbený, se však jistě brzy dozvíme... 

Zdroj: redakce, businessinsider.com, vogue.com, nypost.com

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze