Top hledané
Výsledky (0)
Jennifer Lopez a Ben Affleck potvrdili rozchod a jejich místečko lásky zeje prázdnotou.

Luxusní sídlo Lopez a Afflecka zeje prázdnotou. Zpěvačka za něj požaduje sumu, kterou jí nikdo nechce zaplatit

Denisa Zajíčková
21. srpna 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Luxusní dům je prázdný

Taková velká láska to byla! Zdálo se, že podruhé to oblíbené dvojici konečně vyjde. Jenže zatímco Jennifer Lopez horlivě prodává dům, který si koupili původně pro sebe s manželem Benem Affleckem, ten už má dávno pánskou skrýš jinde a romantický návrat se nakonec nekoná. Jejich rozchod už byl konečně potvrzen rozvodovými papíry na stole a luxusní vila v Beverly Hills čeká na svého nového majitele, který tam snad bude o něco šťastnější. 

Luxusní dům zeje prázdnotou
Ben Affleck nevypadá štastně
Chce Jennifer za sídlo nereálnou částku?
Bylo to velká láska

Luxusní sídlo v Beverly Hills je na prodej za 68 milionů dolarů! Pár koupil nemovitost o rozloze 5,2 akrů loni za 60,85 milionu. Hnízdečko lásky tehdy hledali skoro dva roky, toto má neuvěřitelných 12 ložnic, 24 koupelen a obrovské basketbalové hřiště. Ačkoliv je to však poměrně běžné vybavení na zdejší lokalitu, pořád se dům Jennifer nedaří prodat!

Připravte si miliardu a půl

Jak informují některá zahraniční média, částka, kterou za dům Jennifer požaduje, je velmi vysoká i na zdejší poměry. Snad právě to je důvodem, proč nemovitost ještě žádný kupec neulovil? Lopez prý na prodej tlačí, zřejmě kvůli definitivní tečce za vztahem s Benem, který nevyšel ani podruhé.

V přepočtu na české koruny chce za dům více než miliardy a půl, nabízí ale ten pravý luxus a komfort. V té samé cenové relaci zpěvačka hledá i svůj nový dům, kde touží začít single život - tentokrát zřejmě bez sladkých návratů k Benovi, které nepřinesly nic dobrého.

Ten už se přestěhoval do Brentwoodu, kde teď bude žít o něco skromněji. Zda má novou lásku, to je zatím tajemství, ale šíří se informace o jeho návratu k bývalé ženě Jennifer Garner. To ani jeden z nich zatím nepotvrdil. Dokud se však sídlo v BA neprodá, nemůže Ben za bolestivou kapitolou s Lopez zavřít dveře. Chcete Benovi od jeho trápení ulehčit? Tohle vás v novém domově čeká!

Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ
Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ, Okolí Prahy

Je libo vlastní fitness centrum?

Nádherně navržený dům je pro ty, kteří mají slabost pro promyšlené domy plné zaslouženého luxusu, a zároveň touží po zázemí a absolutním soukromí. Právě to bývá pro místní prioritou, už kvůli novinářům a bulvárním fotografům. Mít svůj kousek soukromého ráje, do kterého nikdo nedohlédne, je takřka nutnost! Zároveň tu najdete rozlehlé sportovní centrum, nechybí ani tenisový kurt nebo velký bazén s vířivkou.

Dům je v nabídce americké realitní kanceláře popisován jako jeden z nejzabezpečenějších v Beverly Hills, dokonce má dvě ložnice pro vrátné a bodyguardy. Oba vchody jsou přístupné pouze přes soukromé a uzavřené ulice. Poloha je další bonus, dům leží pouze 20 minut od letiště Van Nuys. Ideální, pokud vlastníte soukromý tryskáč a potřebujete ho mít k dispozici 24 hodin bez toho, abyste museli někam složitě dojíždět.

Šťastný návrat se nekoná

Lopez a Affleck se vzali v červenci 2022 v Las Vegas, randili spolu už podruhé. I poprvé byli zasnoubeni, ale k oltáři nedošli a jejich láska skončila v roce 2004. Štěstí po svém boku nenašli ani teď. Co přesně se mezi dvojicí stalo, se neví. Mluvilo se o bouřlivých hádkách i povahách, které zkrátka nejdou k sobě. 

Herečka a zpěvačka má patnáctiletá dvojčata se svým bývalým manželem Marcem Anthonym. Hvězda filmu Argo má tři děti s bývalou manželkou Jennifer Garner - sedmnáctiletou Violet, čtrnáctiletou Seraphinu a jedenáctiletého Samuela. 

Rozvod na narozeniny

Během jejich vztahu byli několikrát viděni při ostrých hádkách, jedna se dokonce udála přímo na červením koberci. Fotografové také zachytili, jak se manželé pohádali v autě a Ben naštvaně třísknul dveřmi. Navzdory tomu Lopez Afflecka vždy chválila za to, jak skvělým otcem svým dětem je - a komu se tohle někdy nestalo!

V den zpěvaččiných narozenin mělo dojít na rozvod, který byl velmi komplikovaný a nepříjemný. Dvojice spolu tou dobou nebyla vůbec schopna komunikovat a rozešla se prý opravdu ve zlém. Tak se zdá, že ani podruhé jim nebylo přáno a až se luxusní dům prodá, bude bouřlivému vztahu definitivní konec. Snad je štěstí čeká jinde!

Zdroj: autorský text, pagesix.com, ccn.com

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze