Top hledané
Výsledky (0)
Victoria a David Beckhamovi kupují nové sídlo, nese se Hollywoodem.

Nové bydlení rodiny Beckhamů: Dostanete vlastní molo, masážní salón, kinosál i slavné sousedy

Denisa Zajíčková
09. října 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Nemovitost se nachází přímo u oceánu

Realitní trh se v následujících dnech zřejmě otřese v základech. Victoria a David Beckhamovi se chystají za nové floridské sídlo utratit skoro dvě miliardy. Slavná nemovitost nedaleko South Beach má devět ložnic, třináct koupelen, posilovnu, lázně, masážní salón i vlastní kinosál. 

Další kroky Beckhamových vedou do Miami
Nechybí prostorný dvůr pro několik automobilů
Vzrostlá zeleň lemuje celý pozemek
Uklidňující výhled z luxusní vily

Slabost pro luxus bývalá členka Spice Girls nikdy neskrývala. A tomu dostála i při výběru nové nemovitosti, která se nachází ve slavné rezidenční oblasti North Bay Road. Prodává jej vývojář Niklas de la Motte, který v roce 2018 nemovitost koupil za 10 milionů dolarů od zesnulého sira Edwarda Portera a jeho manželky Lady Anny Lee, spoluzakladatelů Miami International University of Art and Design. Dům stavěl Bart Reines.

Prodej investičního bytu - Praha 6 - 2+kk -
Prodej investičního bytu - Praha 6 - 2+kk -, Praha 6

Oblíbená laguna slavných

Zdejší oblast je známá nejen luxusními nemovitostmi, ale také atraktivní polohou. Nachází se na západní straně Miami Beach a táhne se podél Biscayne Bay. Místo je oblíbené zejména mezi celebritami, protože má strategickou polohu ke klíčovým bodům Miami, ale nabízí vytoužené soukromí. Zdejší nemovitosti jsou obvykle postaveny na rozlehlých pozemcích, mají soukromá mola a přímý přístup k vodě. To z nich činí ideální místa pro milovníky lodí. 

Shodou okolností jsou to právě Beckhamovi, kteří si nedávno pořídili luxusní jachtu. Je vcelku jasné, kde pro ni najdou místo. Mezi slavné obyvatele zdejších zákoutí patřila například Jennifer Lopez, svůj dům tu má Matt Damon, Shakira, Ricky Martin nebo Phil Collins. Jeho dcerou je slavná herečka Lilly Collins, která ztvárnila ikonickou Emily in Paris. Kdybyste stáli o setkání, víte, kam se vydat hledat nemovitost.

Otevřít v galerii (1)
Luxusní vila stojí 80 milionů dolarů
Luxusní vila stojí 80 milionů dolarůZdroj: Profimedia

Vítejte u Beckhamů

Bývalý fotbalista David Beckham hrál za kluby jako Manchester United, Real Madrid a LA Galaxy. Je jednou z nejznámějších fotbalových osobností na světě. A tak není divu, že se v posledních letech usadil s rodinou právě na Floridě, kde David založil fotbalový klub Inter Miami CF, který je součástí Major League Soccer (MLS). Logicky se zde rozhodli také investovat. Zda miliardový výdaj bude to pravé, zjistí zřejmě brzy. Je však více než jasné, že Miami se Beckhamovým stává domovem a jejich vliv tu bude jen narůstat.

Jejich nejnovější nemovitost má 1,326 metrů čtverečních a těsno vám tam s celou rodinou rozhodně nebude. Každý si tu přijde na své! Najdete tu třináct koupelen, kuchyň pro šéfkuchaře, kino, posilovnu, lázně i bazén. Venku pak kuchyň i krytý salónek. Celý dům vypadá jako zámek, ale starý rozhodně není - postavený byl teprve v roce 2018. Fakt, že víme, jak to u Beckhamových alespoň z části vypadá, je přitom velmi neobvyklý. Vždy byli totiž na své soukromí hákliví, a vůbec poprvé pustili příznivce dál než za branku zahrady v dokumentu pro Netflix. Je tak možné, že i koupě tohoto domu měla zůstat tajemstvím.

Portfolio nemovitostí

Krok to však není nijak překvapivý. Už dlouho se nabízelo, že na jihu Floridy Beckhamovi rozšíří své portfolio nemovitostí. Victoria už vlastní v Miami podkrovní byt - v budově, která má jako jediná v Miami heliport. Ten však stál rodinu "jen" 20 milionů dolarů, což je v přepočtu asi 461 milionů korun. Tentokrát je třeba zaplatit za rozlehlý dům více než 1,8 miliardy.

Pár má už dům v Cotswolds, který je stál 8 milionů dolarů, rekonstruují rovněž londýnské sídlo, které pořídili za 31 milionů liber. Přezdívá se mu "Beckinghamský palác II". Na Floridě je ale zřejmě žádné úpravy nečekají. Dům je moderní, udržovaný a nový. Také má jít o jednu z největších investic, kterou doposud rodina udělala. Celková hodnota jejich nemovitostí byla před zakoupením floridského sídla ve výši 73 milionů liber.

Před třemi lety si měl vzít David hypotéku ve výši 10 milionů liber, což je zhruba 302 milionů korun. Měsíční splátka pak činí zhruba 1,2 milionu korun bez daně. Jejím účelem byla koupě luxusního bytu v Miami One Thousand Museum Tower.

Proč zrovna Miami?

Koupit nemovitost na Floridě má hned několik výhod. Celoročně je tu teplé podnebí s velkým množstvím slunečních dní, město je také známé svými nádhernými plážemi, jako je South Beach a Miami Beach. Jde o jedno z nejvíce multikulturních měst v USA, je centrem hispánské kultury a má unikátní energii i atmosféru.

Jde však také o důležité obchodní centrum s prosperující ekonomikou. Miami má silný finanční sektor, mezinárodní obchod, cestovní ruch a luxusní nemovitosti. Sousedí s přírodními parky jako je Everglades, což zase přitahuje milovníky přírody. A když se chcete pobavit, najdete tu nespočet klubů, barů i restaurací. Jedna z ikonických restaurací v Miami, která je otevřená již více než 100 let, se jmenuje Joe's Stone Crab. Nabídnou vám tam čerstvého kraba, ale i klasická americká jídla z mořských plodů. Nachází se v oblasti South Beach a je oblíbená mezi místními i turisty.

Zdroj: autorský text, The Sun, Architectural Digest, Daily Mail

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze