O co je tahle restaurace s pekárnou v Pernerově ulici v Karlíně vzdálenější od centra Prahy, o to více stojí za to se sem vydat. Už při letmém pohledu do menu nabízejícího takové lahůdky, jako jsou polévka z kotrče nebo grilovaná kachna s mrkví, křenem a kapustou, je jasné, že tady půjde o zpracování tradičních českých surovin. Filozofií podniku je dělat věci tak, jak se dělávaly dříve, a přenést je do současnosti s novou, svěží podobou. Zkrátka propojovat staré a nové. Na první pohled obyčejným surovinám tady dávají zcela jedinečnou tvář. A snaží se zpracovávat opravdu všechno: zeleninu od listů po kořeny, pečou kváskový chleba, jídla připravují na ohni rozdělaném dřevem… Můžete tady nakoupit luxusní suroviny pro vaření doma u pultu jako v krámě anebo si vychutnat jídlo u dlouhého stolu v příjemné, až domácké atmosféře. Ze světlého prostorného interiéru prosyceného vůní čerstvých ingrediencí se vám zkrátka nebude chtít pryč.