Caviar House nabízí opravdovou kvalitu, kterou si rozhodně alespoň silvestrovský a vánočně prostřený stůl zaslouží.
Zdokonalování produktů společnosti Caviar House trvalo více než 30 let. Zaměstnanci každý den dbali a dbají o to, aby jejich syrové ryby byly ty nejlepší a čerstvé tak, jak jen je to možné.
Caviar House nepřipustí sebemenší nedokonalost ve svých finálních luxusních výrobcích. Fungují zde vysoce přísné standardy kvality a pokud nejsou stoprocentně dodrženy, produkty neopustí výrobní linky. Konečný spotřebitel má tak absolutní jistotu, že se mu na stůl dostanou ty nejvybranější luxusní pokrmy.
10 let se společnost stará o to, aby jeseteři dospěly do zralého věku v těch nejlepších možných životních podmínkách a to každý den v roce. Pokud jikry nedosáhnou své dokonalosti, která je nutná na přípravu toho nejluxusnějšího kaviáru, nejsou odebrány. Kaviár Prunier je vyráběn a solen podle nejvyšších možných standardů a pomocí receptů starých několik set let. Recepty pochází ještě z doby, kdy byly velmi střeženým tajemstvím několika mistrů z kaviárové farmy ve městě Astrakhan v Rusku.
Kaviár Prunier i uzený losos Balik jsou vyrobeny na bázi vysoké úrovně ochrany životního prostředí a neuznají žádnou výjimku. Během let se společnosti podařilo zvýšit kvalitu produktů na úroveň, kterou se mnoho podniků snaží kopírovat, ale s malým úspěchem. Ve většině případů zapomínají na to, že před samotným know-how leží především nadšení. Musíte zkrátka milovat to, co děláte. Nadšení a láska je potřeba i tam, kde úspěch dopředu není zaručen.
Hodnoty společnosti jsou zaměřené na absolutní udržitelnosti ekologické zodpovědnosti. Každý krok výrobního procesu je kontrolován a tím je zaručena konstantní kvalita luxusních produktů.
Navštivte Restaurant Prunier v Paříži nebo nakupte luxusní potraviny v obchodech ve Švýcarsku, Francii, Velké Británii, Japonsku, Dánsku a Německu. Obchody a seafood bistra se mimo jiné nacházejí také na významných letištích jako je například Heathrow nebo Gatwick.