Top hledané
Výsledky (0)
Snažím se být na sebe hodná a nestresovat se zbytečnými věcmi. Když mi bylo pětatřicet, tak jsem byla celkem hezká holka, ale hrozně jsem si to komplikovala, ale teď je mi dobře na duši. Snažím se udržovat si pozitivní myšlení.

Lucie Bílá o kráse: Já bych po plastikách nesáhla, nebudu ovlivňovat přírodu. Daře by měli dát ale všichni pokoj

Monika Beránková
17. června 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty

Rozhovor s několikanásobnou zlatou slavicí Lucií Bílou, o tom bez něčeho si nedokáže představit život, jak se udržuje ve formě, co si myslím o kritice na sociálních sítích a co říká na trend dnešní doby estetické úpravy.

Lucie Bílá

Jsme v novém kadeřnictví, jak Vy se staráte o svoje vlasy? 

Jsem vizionář. Rekonstruuji divadlo, zachraňuji co se se dá, ale pak jsou věci, které chci, aby dělal někdo za mě. Nerozumím oblečení a je mi trochu jedno, ale není mi jedno s kým spolupracuji. Mám skvělou stylistku, která mě krásně oblékne a já ji za to děkuji, že já to nemusím řešit. Stejně tak mám úžasnou kadeřnici a úžasný tým, kde se o mě starají a nemusím to řešit. 

 

Jak je podle Vás v dnešní době důležitý vzhled ženy? 

Vždycky je. Ti chlapi to májí jednoduché, mají jedno kvádro v jiných barvách nebo stejné. Ale být ženská není žádná legrace. Od nás se očekává, že se budeme pořád usmívat, že budeme mimozemšťanky, že všechno zvládneme. Mě to teda nevadí, ale je pravda, že je to asi důležité. Pro mě důležité jak se cítím, pak člověk vyzařuje něco tak pěkného, že můžete zmást ty ostatní, když vám to nesluší, ale oni si myslí, že ano, protože vyzařujete hezkou energií, ale je to taky podle toho, jak se vyspíte. 

Byt 2+kk na prodej - Praha 9 - 53m2
Byt 2+kk na prodej - Praha 9 - 53m2, Praha 9

 

Jak se udržujete ve formě? 

Snažím se spát, ale moc mi to nejde. Snažíme se cvičit, nejíst večer, nepiji alkohol, nekouřím, to už se nebudu vytahovat, nekouřím už třicet let, ale kouřila jsem pořádně. Snažím se být na sebe hodná a nestresovat se ze zbytečných věcí. Když mi bylo pětatřicet, tak jsem byla celkem hezká holka, ale hrozně jsem si to komplikovala, teď už to musím hodně zakreslovat, ale je mi dobře na duši. Snažím se udržovat si krb svých myšlenek čistý. 

 

Jste inspirací pro řadu žen, Vy osobně máte něco nebo někoho, kdo inspiruje Vás?

Mám motto, „udržuj řád a řád udrží tebe“ a v tom je úplně všechno a mám takovou ještě krásnou větu od mého dědečka, který napsal tu větu mamince do památníku v jednapadesátém roce a jak je to chytré, „chceš-li chytrou býti, nechtěj vše, co vidíš, nevěř všemu co slyšíš a neříkej, vše co víš a dělej jen to, co musíš.“  

 

Trendem dnešní doby jsou estetické úpravy, kde je podle Vás ta hranice? 

Je to na každém z nás, jak se rozhodneme, já bych nechtěla, aby někdo ovlivňoval, to co ovlivňuje příroda a můj život. Já neříkám, že tam není co měnit, ale nenechám na to sáhnout, radši si na tom budu pracovat sama. Nezazlívám nikomu, že to dělá, každého je to věc. 

 

S vlnou kritiky se setkala v poslední době i Dara Rolins, která podstoupila estetický zákrok, jak vnímáte kritiku, co si o tom myslíte? 

Každý by si měl všímat sám sebe, neměl by být tak chytrý na sítích, navíc se ještě schovávat za anonymitu, normálně by to určitě Darince do očí neřekl. Darinka je krásná žena, je úspěšná a není zlá a neslyšela jsem, že by ona někoho pomluvila, tak jí taky dejte pokoj. Já ji mám ráda. 

 

S tímto tématem souvisí i Česká miss. Dříve se více koukalo na tu přirozenou krásu, co Vy na to? 

Všichni jsou chytří, jak rádio, každý je ten gaučový kritik, komentuje to a týká se to všeho. My nemáme rádi hrdiny, ale máme rádi viníky. Většinou takhle mluví lidi, kterým se nedaří a já bych si přála, aby se jim dařilo a přestali hejtovat. Já si teda myslím, že musím lidem také lézt na nervy, a to je v pořádku. Myslím si, že všechno je v pořádku. A kritizovat, proč? Ať se každý podívá na sebe. 

 

Máte na sociálních sítích hodně vtipná videa se svým partner, kdo je vymýšlí? Nebo jde o spontánní věc? 

On, Tenhle. Já jsem v tom nevině. (Radek Filipi)

Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany
Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany, Praha 1

 

Kdo to vymýšlí? 

(Radek Filipi) To se někdy tak podaří. Chudinku lituji, dostává to dvacetčtyři sedm, od rána. Já jsem si na začátku našeho vztahu před těmi devíti lety říkala, jak je možné, že on si ze všeho dělá legraci, on je tak bezstarostný ,ale jsem mu za to vděčná, protože on mi dává do toho žití lehkost a žije se s ním hezky. 

 

Děkuji.

Zdroj: vlastní dotazování

Rychlá zpověď:

Dovolená u moře nebo na horách?

V Českém ráji, na chalupě, tam to mám nejraději.

Ranní ptáče nebo noční sova?

Noční sova.

Oblíbená barva?

Černá, protože v ní jsou všechny barvy.

Jedna věc, bez které si nedokážete představit život?

Syn, bratr, partner, tatínek, moje rodina, ale bez čeho nikdy neodjedu jsou kleště a korálky, protože já musím navlékat. Teď pojedu do Ostravy a mám s sebou všechno a těším se, že budu navlékat.

Šaty nebo sportovní styl?

Ani jedno. Šaty krásné, ale v civilu spíš džíny, tričko. Když jdu nakupovat oblečení, tak nakupuji hlavně civil, věci na doma. Jinak to ostatní mi kupuje moje stylistka, protože tomu já vůbec nerozumím.

Co máte vždycky v kabelce?

Mám tam vždycky zrcátko.

Jak relaxujete?

Já navlékám ty korálky. Mě to strašně baví. Když to někdo zkusí, tak pochopí. Když dělají ruce, tak se zastaví v mozku za čtyřproudovka, proto ráda navlékám.

Vlastnost, kterou musí mít Váš partner?

Jsem moc ráda, že mi dává najevo, že jsem pro něj to nejlepší řešení. To mě dělá dobře.

Co byste dělala kdybyste nebyla zpěvačka?

Určitě bych dělala něco pro lidi.

Pes nebo kočka?

Mám dvě kočky, ale mám radši psy. Kočička je samostatná, ten pejsek vás potřebuje, a já jsem pořád na cestách nebo na jevišti, ale mám ráda psy. Neříkejte to mým kočkám.

Oblíbený film nebo seriál?

Mě třeba uklidňuje Marťan, ale mám ráda Colomba, Jessicu Fletcherovou. Mám totiž pocit, že se na to koukám s maminkou. A je mi dobře, takže když si chci udělat dobře, pustím si Jessicu, ona kamkoliv přijde, vždycky je tam vražda.

Bydlet na samotě nebo ve městě?

Narodila jsem se na vesnici a také jsem se do ní vrátila. Určitě nejsem městská. Nejsem světová jako můj syn, já jsem československá holka.

Co nesnášíte?

Hloupost. Je to hodně věcí, ale jsem tolerantní. A co mi vážně vadí, to jsou moje chyby. Umím tolerovat chyby ostatních, ale ty svoje nesnáším.

Čeho se bojíte?

Bojím se, že jednou bude kino, kde se budou vysílat všechny moje chyby a hříchy, věci, co se mi nepovedly a za co se stydím a v tom kině budou sedět lidé, které mám ráda a budou se na to dívat.

Na co byste se zeptala Vy mě?

Máte se dobře? Mám se skvěle, děkuji.
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze