Top hledané
Výsledky (0)
Kdo obléká Zorku Hejdovou v pořadu Love Island?

Móda z Love Islandu: Mám právo veta, pobaví mě, když někdo napíše, co na mě zase oblékli, říká Zorka Hejdová

Denisa Zajíčková
09. září 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Speciální rubrika
Zorka Hejdová se barev nebojí

Čtvrtá série Love Islandu je v plném proudu, a to znamená jediné - znovu jsme svědky do posledního puntíku vyladěných outfitů moderátorky Zorky Hejdové i soutěžících. A letos není o známé tváře nouze. Na vile už hledá lásku například populární influencerka Domi Alagia, bronzová Miss Slovensko Kristína Kristi Víglaská nebo Dano, který zůstal kvůli první sérii tak trochu na ocet. Kdo má nejlepší styl, a z koho byste si příklad raději brát neměli? 

O krásné modely zase nebude nouze. Moderátorka Zorka Hejdová přitom čelí každoročně velké kritice. Vrcholem byla loňská série, kdy diváci v diskuzích její outfity přirovnávali k ovoci. Jednou se podle nich dokonce podobala ananasu! Co oblékne letos?

Pronájem luxusní vily 7+1, Praha - Západ – 373
Pronájem luxusní vily 7+1, Praha - Západ – 373,

Zaslouží si kritéria pro výběr účastníků zmírnit?

„Mám právo veta a o to víc mě vždy pobaví, když někdo napíše, co to na mě zase oblíkli. No, oblíkla jsem to na sebe já! Stylingy vybíráme měsíce dopředu s mou dvorní stylistkou Danielou Pilnou a snažíme se to každý rok posunout o level dál,“ přiznává Zorka, že jí kritika diváků neunikla. Ta je obvykle drsná a bere si na paškál jak její postavu, vkus i celkový styling. 

„Chápu, že některé výraznější proměny se nemusí líbit všem, ale já si stojím za tím, že tahle show si zaslouží špetku extravagance, a jsem ráda, že většinu diváků a divaček baví sledovat, co budu mít na sobě tentokrát, a je to pro ně nějaká přidaná hodnota. O účesy a make-up se mi stará jedna z nejlepších make-up artistek v ČR i na Slovensku Ivanka Tokárská. Moc si vážím toho, že do toho se mnou letos jde už potřetí,“ dodává moderátorka.

A zatímco hlavním prvkem Love Islandu jsou bezchybné postavy účastníků, zejména dámy se celé dny ukazují hlavně v plavkách a na vysokých podpatcích, Zorka by tohle pravidlo nejraději trochu pozměnila. „Zmírnila bych kritéria týkající se vzhledu, zejména postavy,“ říká. Show je postavena na myšlence, že člověk s dokonalou postavou, hvězdně nastartovanou kariérou i ochotou budovat dlouhodobý vztah, může mít problémy najít tu pravou lásku. 

Černá je pro Zorku jako stvořená

Zorka je ideální typ na barvičky. Ať oblékne jakoukoliv, vypadá skvostně. Jestli ale v něčem opravdu vynikne, je to černá barva. A důvod je jednoduchý - jako plavovláska je s tmavými barvami v příjemném kontrastu. Některé možná překvapí, že za extravagantními je její volba. Ale právě možnost vyřádit a vzít si na sebe to, co by v běžném denním režimu neobstálo, je pro Zorku na Love Islandu velkým lákadlem.

Otevřít v galerii (2)
Někdy si diváci stěžují, že chodí oblečená jako na ples
Někdy si diváci stěžují, že chodí oblečená jako na plesZdroj: se souhlasem TV Nova

Posměšky za účesy

Na první pohled by se mohla Zorka zdát jako obyčejná blondýnka, které vizážista navlní vlasy, a tím to končí. V Love Islandu se ale těšte na ty nejodvážnější účesy, které si může Zorka rozhodně dovolit. K extravagantním šatům jsou skvělým doplňkem, který jen podtrhne její autoritu. A to navzdory tomu, že se objevují hlasy, že voiceover, který dělá Vašek Matějovský, je daleko lepší než její moderování. Reputaci si napravila u sobotního dílu, kde bylo u rozhovorů jasné, že má rozhodně co říct. Bohužel, přezdívka "ananas" z loňského dílu jí ještě nějaký čas zůstane. Možná, že teď už se bude vysokým drdolům vyhýbat!

Otevřít v galerii (2)
Účes, kvůli kterému si vysloužila přezdívku ananas
Účes, kvůli kterému si vysloužila přezdívku ananasZdroj: se souhlasem TV Nova

Perfektní styl a dokonalá těla

Letošní Love Island má velkou naději stát se jednou z nejlepších řad za celé roky. Výraznou účastnicí je už po prvních pár dílech Kristi, která má na Instagramu více než 50 tisíc sledujících a baví je každodenními outfity, které rozhodně nejsou fádní a nudné. Účastnila se Miss Slovensko, skončila na třetím místě a na ulici byste ji rozhodně nepřehlédli. I nenápadná Terez je influencerkou s desetitisíci sledujícími, její vyvolený je Tomáš, který také chodil s influencerkou. A kromě toho měl na první sérii pracovat jako produkční. Naopak sympaťák Dano na první sérii vzpomíná zřejmě dost nerad. Její vítězka Laura Chrebetová měla být jeho partnerkou, z ostrova lásky se však vrátila jako partnerka Martina Kulhánka.

I Domi Alagia je na sociálních sítích velmi populární a oblibu si získala nejen svým stylem, ale také make-up tutoriály. Není pochyb, že ve vile bude perfektní. Zatím si u diváků vysloužila slova chvály. Na to, že jí je devatenáct let, se chová uvědoměle a ví přesně, proč do vily šla.

Zdroj: autorský text, TV Nova

 

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze