Top hledané
Výsledky (0)
Nenechte si ujít novinky na trhu s luxusními nemovitostmi!

Luxusní bydlení v Praze – Novinky v nabídce

Adéla Zábojníková
23. října 2024
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Vila

Y&T Luxury Property – Luxusní byty Praha, jednička mezi realitními kancelářemi, se zaměřuje na prodej a pronájem luxusních bytů, vil, rodinných a činžovních domů, kanceláří a obchodních prostor v těch nejlukrativnějších částech Prahy. Připravili jsme pro vás to nejlepší z aktuálního trhu nemovitostí.

Průhonice jsou známy svým klidným a zeleným prostředím, ideálním pro rodinný život. Tato lokalita je perfektní kombinací přírodního prostředí a blízkosti Prahy, což činí bydlení zde nejen komfortním, ale i praktickým. Rezidenti v Průhonicích mohou trávit volný čas v nádherném Průhonickém parku a jeho zámku, který je zapsán na seznamu UNESCO. Park nabízí rozsáhlé procházky mezi vzácnými rostlinami a rybníky, což ocení milovníci přírody a rodiny s dětmi. Právě v této lokalitě Vám nabízíme rovnou dvě luxusní nemovitosti k prodeji.

První z nich je Luxusní novostavba - vila o dispozici 6+1, při jejíž výstavbě byl kladen vysoký důraz na použití kvalitních materiálů. Značkové tapety, betonové stěrky, křišťálové lustry, mramorové schodiště, dřevěná podlaha a kvalitní dlažba vytvářejí harmonii mezi elegancí a funkčností. Na zahradě se také nachází vyhřívaný bazén s protiproudem ideální pro relaxaci ale i aktivní plavání.

V Průhonicích nalezneme i nadstandardní vilu o dispozici 7+1. Tato vila je umístěna na pozemku o rozloze necelých 750 m2, poskytujícím soukromí díky vzrostlým stromům na zahradě. Přízemí domu nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a zimní zahradou, která dodává interiéru světlost a vzdušnost, pokoj pro hosty i saunu. Elegantní žulové schodiště s ručně vyráběným kovovým zábradlím vede do prvního patra, kde naleznete dřevěné zámecké parkety, galerii, dvě ložnice s vlastní šatnou, další pokoj a pracovnu. Vila je postavena z velmi kvalitních materiálů a splňuje i ty nejnáročnější požadavky na moderní a pohodlné bydlení. 

Nyní se vrátíme do centra Prahy, jelikož i zde pro Vás máme připravené další nemovitosti.

K prodeji nabízíme luxusní byt o dispozici 4+KK. Tento impozantní dům s nádhernou vstupní chodbou se nachází v samotném centru Prahy, což nabízí výjimečnou kombinaci prestižní adresy, skvělé dostupnosti a veškerého kulturního bohatství, které hlavní město poskytuje. Dům nyní prochází citlivou rekonstrukcí s použitím nejkvalitnějších materiálů a s důrazem na návrat k původnímu historickému vzhledu budovy.

V Pařížské ulici je nyní k prodeji luxusní byt 3+KK. K bytu patří i menší balkon, který je orientovaný do klidného vnitrobloku. Byt prošel kompletní a velmi nákladnou rekonstrukcí, během které byly použity nadstandardní materiály a je připraven k okamžitému nastěhování. V celém bytě jsou položeny dřevěné parkety a velkoformátová dlažba, je vybaven zabezpečovacím systémem a klimatizací, což přidává na komfortu. 

Dále nabízíme k prodeji moderní byty 4+kk s předzahrádkou či terasou v Praze - Troje. Jedná se o výjimečný projekt, který tvoří dvě moderní budovy s architekturou charakteristickou neuniformními balkony a terasami různých velikostí a umístění. Každý byt je vybaven inteligentním systémem domácnosti, který umožňuje snadné ovládání světel, vytápění a další techniky. Byty jsou navrženy v nízkoenergetickém standardu, což zajišťuje nižší náklady na provoz a větší ohleduplnost k životnímu prostředí. K dispozici je zde také garážové stání, které poskytuje pohodlné parkování.

Luxusní byty o dispozicích 3+KK i 4+KK nabízíme i na Vinohradech. Byty nabízí prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem s vinotékou, hlavní ložnice s vlastní koupelnou a další pokoj. Ložnice jsou orientované do klidného vnitrobloku. V interiéru Vás zaujmou vysoké stropy, dřevěné dubové podlahy a nová okna s dvouvrstvým sklem. Lokalita je obklopena různorodými historickými a moderními budovami, což jí dává jedinečný charakter

V neposlední řadě máme pro Vás nově v nabídce možnost pronájmu prostorného bytu na Praze 6. Tento byt je perfektní volbou pro náročné klienty, kteří hledají pohodlné bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy 6. V bytě nechybí slunná terasa nebo také klimatizace v každém pokoji, která má funkci větrání a čištění vzduchu a lze ji pohodlně ovládat pomocí mobilní aplikace. K domu patří soukromá zahrada, dostupná výhradně rezidentům, ideální pro chvíle odpočinku. Rezidenti zde mohou využít blízkost Břevnovského kláštera s nádherným parkem, ideálním pro procházky a relaxaci nebo nedaleký park Ladronka.

To vše a mnohem více naleznete v nabídce Y&T Luxury Property zde.

Rádi byste měli stále přehled o novinkách? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru v dolní části webu.

Prodej luxusního rodinného domu 6+1, Průhonice
Prodej luxusního rodinného domu 6+1, Průhonice, Praha 10
Prodej rodinného domu 7+1, Průhonice – 348
Prodej rodinného domu 7+1, Průhonice – 348, Okolí Prahy
Prodej podkrovního bytu 4KK, 160m2, Praha
Prodej podkrovního bytu 4KK, 160m2, Praha, Praha 1
Prodej luxusního bytu 3kk v Pařížské ulici
Prodej luxusního bytu 3kk v Pařížské ulici, Praha 1
Luxusní byt 4+kk s terasou na prodej, Praha
Luxusní byt 4+kk s terasou na prodej, Praha, Praha 7
Pronájem bytu 3+kk, Praha Vinohrady - 112
Pronájem bytu 3+kk, Praha Vinohrady - 112, Praha 3
Pronájem bytu 4+kk, Praha Vinohrady - 120
Pronájem bytu 4+kk, Praha Vinohrady - 120, Praha 3
Pronájem bytu 3+kk, Praze 6 Břevnov - 92m2
Pronájem bytu 3+kk, Praze 6 Břevnov - 92m2, Praha 6
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze