Máte rádi netradiční gastronomii, vůni dálek a chcete ochutnat lahůdky a nápoje, které stojí za to? Vyražte na food festivaly!
14. - 15. 6. 2019 od 14:00 vás čeká Českomoravský svaz minipivovarů. Koná se na luxusní Královské zahradě Pražského hradu pod Královským letohrádkem. Vyčepuje se zde přes 7 000 litrů piva, což je 93 000 degustačních porcí po 0,75 dl. Přítomni budou sládkové z minipivovarů, kteří s radostí odpoví na všechny zvídavé otázky.
Dopřejte si luxusní zážitek plný nových chutí. 16. června od 18:00 v Klubu cestovatelů v Brně se přímo před vašima očima budou připravovat čerstvé hmyzí pochoutky! Co takhle listový salát s restovanými moučnými červy, cvrčci na másle, zaphobas na chilli, restované saranče, smažený šváb nebo hmyzí dezert? Kulinářskou show provází Milan Václavík!
3. srpna se od 11:00 se bude prezentovat více jak 30 vinařů a dodavatelů vína na zámku Letovice. Společnost Rémy Cointreau připravila masterclass o luxusním koňaku Louis XIII, který jako jediný koňak na světě nese označení „Ultra Premium Cognac“. Těšit se můžete i na Innu Jaulii Faude z vinařství Griesel Sekt, které patří mezi nejlepší producenty šumivých vín v Německu.
3. srpna od 11:00 v Cross Clubu v Praze nastane velký svátek živé "raw" stravy, která má nepřekonatelné výhody pro naše tělo, a to v pěkné porci živin.
30. - 31. srpna od 11:00 probíhá v Praze na Karlově náměstí Festival asijské kultury a gastronomie. Stovky chutí a vůní na jednom místě! Na pódiu uvidíte nejen kulinářské umění, ale také dračí show, bojové sporty, tance i zpěv.