Top hledané
Výsledky (0)
Další žaloba v Los Angeles! Tentokrát jde o miliony.

Sofía Vergara v slzách, přijde o dům: Žaloba a odchod manžela. Našel si mladší, manželka už nemohla mít děti

Denisa Zajíčková
14. prosince 2023
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Šťastnému páru je konec

Hvězda seriálu Taková moderní rodinka Sofía Vergara to letos nemá vůbec jednoduché. Původně chtěla honosné sídlo v Los Angeles prodávat, teď se zdá, že bude častěji u soudu než na schůzce s realitním makléřem. A to do toho musí ještě řešit důvod prodeje - manželství s hercem Joem Manganiellem je v troskách. Pár oznámil v červenci 2023 rozchod. Co je trnem v oku stavařům, kteří pro ně původně dělali rekonstrukci? 

S nahotou nemá Vergara problém
Posezení s krbem přijdete na chuť v létě i zimě
V interiéru ladí každý detail
Vila

V roce 2020 koupila Sofía Vergara luxusní sídlo v Los Angeles, kde chtěla s tehdejším manželem Joem Manganiellem začít nový život. Vášnivě se milovali a nic jim nestálo v cestě. Dům o rozloze 1 034 metrů čtverečních má 7 ložnic, 11 koupelen, kino, posilovnu nebo vinárnu. Venku nechybí krásně upravená velká zahrada s bazénem a lázněmi, posezení nebo venkovní gril. Vysoké stropy, odhalené trámy a béžová barva dotvářejí luxusní italskou atmosféru. Formální obývací pokoj má okna s výhledem na dvůr, pracovna je pak vybavena útulným krbem. Kdo by se v takovém paláci neměl dobře?

Spor se stavební firmou

Skutečnost je však úplně jiná. A teď se navíc zdá, že má hvězda pořádný problém. Stavební společnost, která pro ni dům renovovala, jí zažalovala kvůli nezaplaceným fakturám. A nejde o pár drobných - Sofiin dluh se měl vyšplhat skoro ke 39 milionům korun! Ale krásná herečka na to má jiný názor. Stavaři prý práci odflákli a platit nic nebude.

O sporu jako první informoval magazín People. Společnost Reside Custom Homes podala žalobu 27. listopadu. V ní uvádí, že jim Vergara nezaplatila dvě faktury z března a července letošního roku v celkové výši 1,7 milionů dolarů. V přepočtu na naše RCH nárokuje zhruba 38,5 milionu korun. Hvězdu seriálu Taková moderní rodinka společnost obvinila z porušení dojednané smlouvy, podvodu se směnkou a úmyslného narušení smluvních vztahů.

Její právník však časopisu People uvedl, že jeho klientka vznesla stížnost vůči žalobci několik měsíců před podáním žaloby. Požadovala náhradu škody přesahující 5 milionů dolarů, tedy asi 113 milionů korun. A to zejména kvůli cenám společnosti, které se Sofii nelíbily, stejně tak kvůli nekvalitní a nedbalé práce, jakožto i dlouhých průtahů.

Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany
Pronájem historické vily na Praze 1 - Hradčany, Praha 1

Rozvod kvůli nevěře!

Rozvod oznámila Vergara s manželem teprve letos v červenci. Americký herec Joe Manganiello už má však jinou! Do oka mu padla kráska Caitlin O’Connor, se kterou se nedávno ukázal na letišti v Los Angeles. Dlouho nesmutnil! Poprvé je spolu novináři nachytali už v září, takže je dost možné, že nová láska je důvodem ohlášeného rozvodu. Vergara je sice jednou z nejkrásnějších hereček světa, věk ale neošálí.

Právě touha po rodině měla být v manželství s Manganiellem kamenem úrazu. Caitlin je 33 let, a tak možná zanedlouho oznámí krásnou zprávu. Se založením rodiny nemusí otálet. Sice touží prorazit a stát se světovou hvězdou, zatím se jí ale velké role vyhýbají. Získává spíše ty epizodní. 

Lék na zlomené srdce našla Vergara u ortopeda Justina Salimana. V listopadu ho vzala na výstavu umění Samiho Hayeka v Beverly Hills. Bude to jen převozník, nebo konečně životní láska?

Otevřít v galerii (1)
Na luxus si Vergara potrpí
Na luxus si Vergara potrpíZdroj: Profimedia

Kdo je Sofía Vergara?

Sofía Vergara, narozená 10. července 1972 v Kolumbii, je jednou z nejuznávanějších a nejúspěšnějších hereček současnosti. Svou kariéru začala už v mládí, průlom ale přišel poté, co získala roli v seriálu Taková moderní rodinka. Její výkon v roli excentrické a vášnivé Glorie jí vynesl mnoho cen, včetně nominací na cenu Emmy a Zlatý glóbus. V osobním životě však musela překonat mnoho útrap. Když se v 18 letech vdala za svou školní lásku a myslela si, že to bude napořád, krátce na to porodila syna Manola Gonzalez-Ripoll Vergara. Manželství ale nevyšlo. V roce 2011 se zasnoubila s partnerem Nickem Leobem, pár ale po třech letech zásnuby odvolal a lásce byl konec. V červenci 2014 začala chodit s hercem Joem Manganiellem, kterého si vzala v listopadu 2015. Letos v červenci oznámil pár rozchod. 

Nevyhýbaly se jí však ani osobní tragédie. V roce 1998 byl její starší bratr Rafael zavražděn v ulicích Bogoty, mladší bratr Julio trpěl dlouhodobou závislostí na drogách a měl často problémy se zákonem. Sofii byla v roce 2000 dokonce diagnostikována rakovina štítné žlázy. Prodělala operaci a chemoterapii, a nakonec se plně uzdravila. 

V roce 2016 magazín Forbes uvedl, že jde o nejlépe placenou televizní herečkou. V roce 2015 si vydělala 43 milionů dolarů.

Zdroj: marca.com, people.com, pagesix.com

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze